maanantai 25. heinäkuuta 2011

Karoliner Times esittää: Kaarle XII ja kenraali Bonde.


Piirtotekniikkaa juu-je. Tässä kokeilin Copic markerin tusseilla kuinka mustavalkosarjis saadaan värikkäämmäksi. Tämä on pätkä Kalle Kiven stripistä #52 lineaaritekniikka. Lähetin niitä aikanaan kolmisenkymmentä kappaletta sarjis 2009 kilpailuun. Ei mitään sijoitusta kylläkään tullut.
Tässä on nyt ehtoot mennyt aika mukavasti luonnosten ja tarinoiden kirjoittamiseen. Historiaa on tullut taas luettua aika tavalla. Muiden blogia on tullut myös luettua aika paljon viikonloppuna. Aloitin lukemaan jo toisen kerran Kustaa H.J. Vilkuna: Paholaisen sota. Se kertoo Suomen oloista kun alkoi isoviha. Pultavassa oli hävitty 1709 ja venäläiset valloittivat Suomen. Myös rutto iski vuonna 1710. Aineistoa kerään tuosta isovihan ajasta Suomessa ja suuri pohjan sodasta. Tuossa kun pitäisi myös pyrografia taidetta poltella. Mistä ihmeestä saisi lisää aikaa. Miksei päivän pituus voisi olla vaikka 48 tuntia ;p. Montaa rautaa tulessa eikä ole edes seppä Ilmarinen.
Aijuu. Facepolice. En ole sitä unohtanut. Sarjis etenee kyllä hitaasti, mutta varmasti. Kalle Kiven stripit voi ilmestyä ennen Facepolicea. Ainakin nuo sarjis 2009 kilpailuun menneet ehdokkaat. Vielä se missä ne julkaisisi en vielä tiedä. Tässä blogissa, facebookissa vai tuolla sarjakuvablogi.comissa (jota en osaa käyttää).

Oona kissaa kiinnosti Paholaisen sota ja katsoo toista kissaa Onnia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti