keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Piiiiiiiitkä tauuuuuuuuukooooooo!!!!

Näin se menee. Yli vuosi on tullut hiljaiseloa miun blogin suhteen. Ei näyttäis olevan tää blogin kirjoittaminen miun heinii.
Minulla on tuo pyrografian taiteilut parhaillaan meneillään ja kissankiipeilypuita on myös tullut tehtyä. Kissanpuista tulee kai joskus kuvia ja kerrontaa tekemisestä.. Mutta nyt kuitenkin pyrografiasta tänään. Minulla on tuolla facebookissa sivu, jossa voi käydä ihastelemassa ja haukkumassa tuotoksiani. Pyrography-Degerström Pasi. Saa tykätä, jos tykkää tällaisesta.
Kerron hiukan ja näytän kuvia polttopiirtimistä joita olen käyttänyt.
Ensimmäinen polttopiirtimen hankkisin 90-luvun lopulla 25 wattisen Weller merkkisen polttopiirtimen. Tämän piirtimen lämpötilaa ei voi säädellä ja tuo sormien etäisyys piirtimessä on hankalaa. Käytän tätä harvoin ja lähinnä kelpaa suurien tummennusalueiden käyttöön.


Toisen polttopiirtimen hankin Hong Kongin tavaratalosta 11 euron hintaan. Pemco 30 wattinen, johon kuuluu 5 erinlaista kärkeä. Tässä on myös sama ongelma tuon kädellä pitämisen kanssa. Myös tätä käytän vain tummennusalueiden hoitoon.


Kolmas polttopiirtimeni, jolla pääasiallisesti teen suurimman osan töistäni. Pikkutarkat yksityiskohdat onnistuu tällä parhaiten. Piirtimen kärjen koon ollessa 0,7mm ja 1,1mm. Slöjd Detaljerista ostin 100 eurolla. GS1E 2-25 wattinen polttopiirrin. Tällä tosiaan voi säädellä mieleisensä lämpötilan. Tähän on saatavana lisäosia hehkusaha, pyörölangan ja muovihitsauspään. Solumuovin työstöön tarkoitetut päät siis. Monipuolinen laite kaikenkaikkiaan. Odotetaan kunnes löydän tästäkin paremman.
Polttelemisiin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti