lauantai 1. lokakuuta 2011

Kaksoisolento



Numero 7 Kaksoisolento. Teoksen espanjankielinen nimi: El otro Coyote.
El Coyoten henkilöllisyys on vaarassa paljastua (hehehe!!:lukija tietää), joka kerta kun El Coyote astuu näyttämölle on Cesar de Echague tietymättömissä ja tämä seikka herättää ajan pitkään epäilyjä. Ilmitulon vaara rajoittaa El Coyoten toimintaa, mutta neuvokkuudella on sekin pulma voitettavissa.
Ricardo Yesares muistuttaa erehdyttävästi El Coyotea ja on luotettava mies, toteaa tämä kuuluisa naamioitu pelastaessaan hänet varmalta kuolemalta aivan viime tingassa. Naamio kasvoillaan ja El Coyoten pukimissa voi Ricardo saada kenet tahansa luulemaan häntä El Coyoteksi. Samanaikaisesti voi Cesar de Echague pitää kestejä San Antonion ranchilla ja seurustella vaikkapa Los Angelesin poliisipäällikön kanssa. Kukapa silloin epäilisi mitään!
Don Cesar lainaa Ricardolle melkoisen rahasumman hienon hotellin perustamiseksi, josta tulee El Coyoten päämaja. "Carlos Kuninkaan Majatalon" avajaiset muodostuvat aidoksi espanjalaiseksi juhlaksi. Tutustumme Serena Moralesiin, hurmaavaan kalifornialaiseen naiseen, jonka silmät ovat kuin...
Romaani "Kaksoisolento" on ensimmäiseltä sivulta viimeiseen saakka täynnä toimintaa ja jännitystä ja siihen kytkeytyy myös mitä viehättävin rakkaustarina.

Lukijan kertomaa: Itse olen muutamassa numerossa huomannut ettei Cesarin puolisosta ole enää mukana ja tässä numerossa sekin loppujen lopuksi selviää.

Seuraavana vuorossa Salainen voitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti