sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Varakuninkaan maljakot



Romaani kaksikymmentäneljä Varakuninkaan maljakot. Espanjankielinen teoksen nimi: Los Jarrones Del Virrey.
Nuori kaunis Patricia Mendell saapuu don Romulo Hidalgon ranchille ja pyörtyy nälän ja rasituksen uuvuttamana ranchin pääoven eteen. Ranchilla on paraikaa vieraina don Cesar ja Guadalupe. Patricia löytää itselleen turvapaikan ranchilta, sillä hänen liikuttava elämäntarinansa ja harvinainen kauneutensa pehmentävät karuimmankin sydämen. Jopa vastavihitty don Cesarkin osoittaa innokasta mielenkiintoa tyttöön.
Patricia Mendell on vaalea pommiräjähdys, joka pari kolmepäiväisen oleskelunsa aikana Los Angelesissa ehtii panna kaupungin seurapiirit kuohuksiin.

Mitä Patricia etsii kaupungista? Miksi hän on niin kiinnostunut parista rumasta antiikkimaljakosta? Mikä salaisuus kätkeytyy maljakoihin? Sen paljastaa meille Patricia Mendell, joka uutena edustajana kuuluu Jose Mallorquin verratttomaan naistyyppigalleriaan ja on kuvattu aivan herkullisella satiirilla.
Jännityksemme ei hetkeksikään herpaannu seuratessamme Patrician edesottamuksia...voittamaton Coyotekin saa todeta että yhdessä viekkaassa naisessa on vastusta enemmän kuin kymmenessä paatuneessa roistossa.

Seuraavaksi romaani Verikosto odottaa esittelyvuoroaan.

1 kommentti:

  1. Hienoa löytää joku muukin joka on lukenut Coyote niinkun minäkin 60 luvulla

    VastaaPoista